پایگاه اطلاعات و فناوری فراساحل ایران

تاسیسات دریایی از چابکی و کارآمدی خوبی در پروژه های EPC برخورداراست

0

نشست هم اندیشی معاونت مهندسی و تدارکات شرکت تاسیسات دریایی با مدیرعامل محترم به منظور ارائه فعالیت ها، توانمندی ها همچنین مطرح کردن چالش ها و ارائه راهکارهای موثر هر یک از بخش های مختلف این حوزه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت، در این نشست تخصصی، مهندس طالبی معاون مهندسی و تامین شرکت به همراه متولیان بخش های متعدد زیر مجموعه این معاونت شامل مدیرمهندسی، بازرگانی و لجستیک -که هر یک جمعی از روئسا و کارشناسان مرتبط حوزه خود را به همراه داشتند- به بیان نکات مد نظر خود به دکتر منوچهری پرداختند.
گفتنی است، گفت وگوی مستقیم وبی واسطه مدیران میانی، روئسا و کارشناسان بخش های یاد شده با مدیرعامل بخش دیگری از اهداف برپایی این نشست را تشکیل می داد.
دکتر غلامرضا منوچهری در بخش پایانی این نشست که در سالن اجتماعات ساختمان ویلا برگزار شد، با اشاره به ضرورت ارتقای بهره وری در اقتصاد کشور گفت: دورانی که نسبت درآمد نفت ما به نیازهای کشور،قابل توجه بود سپری شده است.
وی افزود: نفت دیگر نمی تواند بالغ بر ۸۰ درصد اقتصاد ما را تشکیل دهد. این امر می بایست تحول قابل توجهی را به همراه آورد؛ بدین معنی که مجموعه کارآمدی می بایست در اقتصاد ما رشد نماید.
این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: معتقدم کشوری با این میزان ظرفیت و قابلیت از جمله نیروی متخصص نباید منتظر فروش نفت بماند.آینده مطلوب تنها در صورتی از آن ما است که مولد باشیم و نه اینکه تنها پول نفت را مصرف کنیم و محیط زیستمان را از بین ببریم. نباید از نظر دور داشت، از بین بردن منابع طبیعی از چالش های جدی است که هم اکنون با آن دست به گریبان هستیم.
مدیرعامل با اشاره به اینکه در این جلسه بیان شد که تنها ۱۰ درصد از اقلام مورد نیاز پروژههای فراساحل نفت و گاز از نظر ارزش داخلی هستند، ادامه داد: با اینکه ما تولید صنعتی قابل توجهی نداریم ولی با همین تولید کم محیط زیستمان را از بین برده ایم، چراکه شیوه های بنگاه داری ما با مشکل مواجه است.
مدیرعامل با تاکید بر اینکه به عنوان تاسیسات دریایی می بایست قدرت رقابت داشته باشیم، تصریح کرد: در شرایطی که همه به سمت بهره وری بیشتر حرکت می کنند، باید بتوانیم در دنیای رقابتی خودمان را حفظ کنیم.
وی با اشاره به شاخص ساخت سکوها در شرکت تاسیسات دریایی نیز گفت: ساخت سکوها در مدت ۵ تا ۶ سال اصلا رکورد خوبی به شمار نمی آید. مطمئنا ما اینگونه نمی توانیم رقابت کنیم.لذا باید تلاش نمائیم تعامل مناسبی میان مقوله های E وP وC برقرار نمائیم . همچنین می بایست شاهد توسعه چرخه اطلاعاتی و بهبود سیستم ها و روش ها باشیم تا کار سریعتر انجام شود.
به اعتقاد این مقام مسئول، ساخت سکوها در این شرکت می بایست درکمتراز سه سال راه اندازی شود. این امر نیز می طلبد تا بررسی نماییم به چه نحوه می بایست فعالیت های مربوط به مهندسی، تدارکات،ساخت، حمل، نصب و راه اندازی صورت گیرد تا شاهد راه اندازی یک سکو در مدت کمتراز۳ سال باشیم.
وی استراتژی خود را دربخش مهندسی کم کردن زمان وهزینه در اجرای پروژههای فراساحلی خواند و گفت: می بایست برروی کیفیت نیز بیشتر متمرکز شویم.
وی همچنین بر ضرورت ارتقای سهم ۱۰ درصدی ساخت تجهیزات این صنعت نیز تاکید کرد و ادامه داد: در صورتیکه شاخص های کلی در این خصوص قابل دسترس باشد در آن مقطع می توانیم خود را با بازارهای بین المللی مقایسه نموده و تلاش نمائیم کمبودهای خود را در این خصوص جبران نمائیم.
دکتر منوچهری ادامه داد: همچنین باید تلاش نمائیم فعالیت هایمان را توسعه دهیم.با اینحال معتقدم تاسیسات دریایی از چابکی و کارامدی خوبی در اجرای پروژه های EPC برخوردار است. البته نیاز است تا فسادی که در گذشته گریبانگیر این شرکت شده است را جبران نمائیم.
وی با تاکید بر اینکه این فساد تا حد زیادی به این شرکت فراساحلی لطمه زده است، افزود: در حال حاضر ادعا داریم که با تلاش های صورت گرفته توسط همه شما همکاران، ۹۰ درصد از فساد از میان رفته است. لذا ضروری است که سیستم سالم رشد نماید.
دکتر منوچهری با تاکید بر اینکه در بخش های مهندسی می بایست نسبت ها و شاخص ها درک گردد، افزود: می بایست تلاش زیادی صورت گیرد تا گذشته را جبران کنیم و راه را برای آینده گان هموار سازیم. همچنین نباید از نظر دور داشت که نیروی ماهر و تجهیزاتی که این شرکت در اختیار دارد منحصر به فرد هستند لذا می بایست نه تنها برای این شرکت بلکه به منظور پایداری کشورمسیر درست را انتخاب کرد.
وی با تاکید بر اینکه بهبود کار شرکت در قالب فعالیت تک تک شما همکاران است، گفت: شما در مسیر درستی قدم برمیدارید و هر کس می تواند به این موضوع کمک کند و کار را پیش ببرد.
دکتر منوچهری در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه میبایست از بزرگ شدن سیستم اجتناب کرد،ادامه داد: سیستم می بایست کارامد شده و بهره وری آن بیش از گذشته افزایش یابد.
وی همچنین با اشاره به اینکه وضعیت انبارها در سال گذشته بسیار نامناسب بوده است، گفت: در حال حاضر وضع بهتر شده است اما درصورتیکه بخواهیم با شرکت های بین المللی کار نمائیم می بایست بیشتر تلاش نماییم. به عبارت دیگر نیاز است برای رشد و یادگیری حداکثر تلاش را بنماییم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه مرکزیت پیشرفت، نیروی انسانی است و تحول از تک تک شما آغاز می شود، ابراز خرسندی کرد که خانم ها در این شرکت از نقش های موثری برخوردارند و افزود: به دنبال آن هستیم که خانمها در شرکت تاسیسات دریایی نقش بیشتری ایفا نمایند.
مدیرعامل در پایان سخنانش با تاکید بر اینکه باید کاری کنیم که سه بخش EPC در کنار هم عملکرد بسیار خوبی داشته باشند، گفت: باید هزینه و زمان را کاهش داده و کیفیت را ارتقا دهیم.
وی همچنین خاطر نشان کرد: مهندس بخش زیر بنایی شرکت است که در صورتیکه ضعیف عمل نماید سازمان فرو می ریزد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.